Eventpromotie

Het organiseren van een evenement vergt veel tijd, energie en geld. Natuurlijk staat of valt het succes ervan met het behalen van het door u beoogde aantal betalende bezoekers. Het promoten van uw event is dus mogelijk het belangrijkste aspect van de totale organisatie.

Spectra heeft door de jaren heen tonnen ervaring opgedaan in het creatief vormgeven van allerlei promotiematerialen die visueel uit de massa springen. We maken niet alleen een merk van uw evenement, we ontwikkelen ook voor iedere editie een pakkende visual, speciaal ontworpen om uw doelgroep visueel te prikkelen. Daarbij staan we u steeds bij met advies over promotieproducten zoals drukwerk, gadgets en webbanners.

Na 15 jaar hebben we een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd die ons tot op vandaag nog steeds inschakelen voor het design van hun promotiemateriaal. Dit zowel voor sportevenementen, nightlife, als businessevents.  Zo werkten we al voor Alken Maes, Sezoens Rally, KV Mechelen, Café d’Anvers, Belgian BMX Open, Karrewiel, Club Factory, R&B Feelings, en meer.

Bekijk zeker even onze portfolio.

 

+32 (0)479/ 691 653
rob@spectraprints.be
Hamonterweg 147b
Hamont-Achel (BE)
+32 (0)479/ 691 653
rob@spectraprints.be

Hamont-Achel (BE)

Projectgalerij